SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA

AZ ELSŐ NŐI DJ. - SHOWEXPO RENDEZVÉNYIRODA - REFERENCIÁK, ÉLETÚT

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK  - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, - BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMELYRE  KÍVÁNCSI  VAGY!

 

 

 

HOLLY HEART- SZERELMI VARÁZSTRÜKKÜK

 

 

 

SZERZŐ: SZLIMÁK HAJNALKA

 

 VI. RÉSZ: A ZODIÁKUS ÉS A SZERELEM

 

 

 

A születésed pillanatában, a kozmikus rezgéseket maghatározó bolygóállások determinálják életed. Erre a megfigyelésre épül a horoszkópelemzés, amihez ugyan az egyén pontos születési dátumát kell ismernie az asztrológusnak, de a Nap helyzete születésedkor, szinte minden életterületre rányomja bélyegét.

 

A mitológia szerint, Vénusz istennő, szeretett férjét, Mars istent Merkúrral csalta meg. Emiatt Jupiter főisten vérbajjal büntette meg. Köztudott, hogy a vérbajt - a penicillin feltalálása előtt -, higannyal, vagyis merkúriusszal gyógyították a népi gyógyítók.

 

A horoszkópban a szerelem jelölője a Vénusz, az ösztönvilágra a Mars helyzetéből következtethetünk, amíg a Merkúr a csalódások - félrelépések - bolygója.

 

A négy elem, a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz a temperamentumot határozza mag, így a szexuális ösztönvilágot is befolyásolja. Lássuk, mely elemnek, milyen temperamentumot adott a sors.málna keton aranygyökérrel

Egészséges fogyás>>

 

 

TŰZ JEGYEK

 

Ide tartozik a KOS ( március 21.-április 20), az OROSZLÁN

 

( július 23.-augusztus 23.), és a NYILAS ( november

 

23.-december 21.)

 

 

 

Találékonyak, hajlamosak az elhamarkodásra, érzelmeikben is egyfajta belső tűz érvényesül. Kezdeményező típusok, többnyire bizalmasak, könnyen ismerkednek. Kedvelik a színes életet, szinte vadásszák az élet élvezeteit. Lelkesedőek és anyagiasak. A szexben a hódítás vágya hajtja őket, nem udvaroltatnak maguknak sokáig. Ha szerelmesek, képesek rajongani, ideálokat felállítani maguknak. A tettek emberei.

 

 

 

A FÖLD JEGYEK

 

Ide tartozik a BIKA (április 21.-május 20.) a SZŰZ (augusztus

 

24.-szeptember 23.) és a BAK ( december 22.-január 20.)

 

 

 

A Föld jegyűek általában - de a Bika különösen- családcentrikusak, komolyak és megbízhatóak. Megfontoltak, olykor túlságosan is sokáig gondolkodnak dolgokon. Többnyire lassúak, mértéktartók, szeretteikért aggódni képesek. Szeretik a biztonságos érzelmi hátteret. A tartósságra törekszenek emberi kapcsolataikban is. A szexben inkább alkalmazkodó, mint kezdeményező típusok. Szívesen őrzik és viszik tovább a családi tradíciókat. A szerelemben kedvesek, rendszeresek, alaposak. Talán közülük kerül ki a legtöbb hűséges családapa és többgyermekes anya.

 

 

 

LEVEGŐS JEGYEK

 

Az IKREK ( május 21.-június 21.) a MÉRLEG (szeptember 24.

 

-október 23.) és a VIZÖNTŐ ( január 21.-február 19.)

 

 

 

Inkább a szellemiség uralja őket, ezért a szerelemben is fontos számukra a gondolkodás, a barátság. A hódításban a szavak emberei, mozgékonyak. Sokszor utazás, telefonálás közben ismerkednek. Nem szeretik a magányt, romantikára hajlamosak, felfedező típusok. A szexben is szeretnek mindent kipróbálni, kíváncsiságuk sokszor kalandokba hajtja őket. Szabadságukban őket sem szabad korlátozni. Sok barátjuk van, nagy társasági életet élnek. A hűség nem az erős oldaluk, de nem az ösztöneik hajtják őket elsősorban amikor félrelépnek, hanem a kíváncsiság.

 

 

 

VÍZ JEGYEK

 

A RÁK június (22.-július 22.) a SKORPIÓ ( október 24.-november

 

22.) és a HALAK (február 20.-március 20.)

 

 

 

Álmodozó, érzéki típusok. Hajlamosak magába a szerelem érzésébe szerelmesek lenni. Nagyon érzékenyek lelkileg. Szexuális fantáziájuk is élénk, szeretik a változatosságot. A három vízjegy közül, talán a Skorpió a legkevésbé hűséges típus. A Rák és a Halak sokkal családcentrikusabbak, és hűtlenséget inkább csak képzeletben követnek el. Az örök romantikus álmodozók a víz jegyek szülöttei közül kerülnek ki.

 

 

 

 

KI ILLIK ÖNHÖZ A SZERELEMBEN?

 

 

 

ELEMEK: TŰZ FÖLD LEVEGŐ VÍZ

 

TŰZ kitűnő közepes jó rossz

 

FÖLD közepes kitűnő rossz jó

 

LEVEGŐ jó rossz kitűnő közepes

 

VÍZ rossz jó közepes kitűnő

 

 

 

ÉRTÉKELÉS:

 

Kitűnő: A szerelemben jól kiegészítik egymást, szinte soha nem unatkoznak. Az egyoldalúság veszélye fennáll.

 

: Jól kijönnek egymással, igazi barátságok szövődhetnek. A kapcsolatban nem az erotika az elsőrendű szempont.

 

Közepes: Nem mindenben értenek egyet, ám bizonyos dolgokban jól kiegészítik egymást. Rövidtávon tanulságosak ezek a kapcsolatok, de hosszútávon nehezen viselik el egymást.

 

Rossz: Esetenként az ellentétek vonzzák egymást, de ez itt egy csapda! A hirtelen szerelmet intenzív gyűlölet követheti.

 

A későbbiekben, részletesen tárgyaljuk a Zodiákus jegyek szerint felosztva, hogy melyik jegy szülöttjét, milyen hozzáállással lehet meghódítani, és melyek a fontosabb személyiség vonásaik, elsősorban a szerelem szempontjából.

 

undefined

 

 

 

 

 

málna keton aranygyökérrel

Egészséges fogyás>>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 64
Heti: 150
Havi: 1 714
Össz.: 445 439

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: HOROSZKÓP ÉS SZERELEM
SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA - © 2008 - 2018 - showexpo.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vízöntő férfi meghódítása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »