SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA

AZ ELSŐ NŐI DJ. - SHOWEXPO RENDEZVÉNYIRODA - REFERENCIÁK, ÉLETÚT

 

HOLLY HEART- SZERELMI VARÁZSTRÜKKÖK

SZERELMI HOROSZKÓP!  KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK  - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, - MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, - BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMELYRE  KÍVÁNCSI  VAGY!

HOROSZKÓP ÉS A SZERELEM:

BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK  

 

A BAK

Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak. Általában csak későn találja meg az igazit, ha pedig sorozatosan kudarcélmények érik, hajlamos lemondani a szerelemről. Képes önmegtartóztató életet élni, apácának, szerzetesnek vonulni. Szereti az egyenruhát, katonának, rendőrnek is remek, ezeken a területeken sorra szerzi az elismeréseket, a kitüntetéseket. Kevésbé szerencsés, mint mondjuk a Nyilas, ezért nem hull semmi ingyen az ölébe. Már gyermekkorában hozzáedződik ahhoz, hogy mindenért meg kell küzdenie. Szexualitásában is passzív, befele forduló. Érzelmeiben visszafogott, sokszor prűd. Nagy családban, társaságban is hajlamos a magányra, a zárkózottságra. Fontosak a céljai, a karrierje, szereti tudását továbbadni és emiatt családját, szeretteit gyakran hanyagolja. Ragaszkodik régimódi eszmékhez, tárgyakhoz. Nehezen tanul, de a megszerzett tudását jól rendszerezi, és nem felejt. Céltudatossága miatt nehezen tud több dologra koncentrálni, befolyásolni szinte lehetetlen. Nem fontos számára a divat, sem a luxus. Amennyiben jó anyagi viszonyokat tud teremteni magának, pénzét inkább raktározza, üzleti dolgokba fekteti, nem éli fel. Szellemi dolgokra, utazásra, tanulmányokra szívesebben költ, mint divatcikkekre. Spórolós típus. A kedvesével szemben is elég szűkmarkú, partnerét visszafogottságra ösztönzi. Általában hosszú életű, idős korára zárkózottabbá válik. Érzelmileg a Bika jegyben született partner állhat hozzá a legközelebb, szellemi kapcsolatai a Szűzzel harmonikusabbak, de gyakran köti össze életét Rák vagy Halak jegyű partnerrel.

A BAK NŐ: Középmagas, csontos, vékony a tiszta Bak típus. Arcéle szögletes, orra gyakran nagy, vékony. Ráncosodásra hajlamos, viszont nem hízékony. Haja ritka, vékony szálú, egyenes. Szemei kicsik, de szuggesszívek. A leghűségesebb típus. Becsvágyó és gyanakvó. Szinte előre fél - amikor a szerelemről van szó -, a csalódásoktól, ezért nehezen megy bele a lelkileg mély kapcsolatokba. Szorgalmas és egyszerű. Nem szívesen festi magát, öltözködésében nem kihívó, szeret elvegyülni a tömegben. Szereplésre szinte teljesen alkalmatlan, inkább meghúzódik a háttérben. Önuralma erős, érzelmeit képes leplezni partnere előtt. Általában kevés gyereknek ad életet, hiszen nem egy kimondott anya típus. Gyermekeinek ugyan mindent megad, de elsősorban nem érzelmi alapon, hanem kötelességből. Szüzességét az átlagnál később veszíti el, a szexet sokáig tabuként kezeli. Az ágyban szégyenlős, gyakran csak sötétben képes kibontakozni, a szexet a házasság velejárójának tekinti, és nem feltétlen élvezeti szempontnak. A változatosság olykor még zavarhatja is, partnerének nagyon türelmesnek kell lenni vele, hogy megtalálja erotikus zónáit, feloldja érdektelenségét és felszabadítsa szexuális fantáziáját.

MEGHÓDÍTANI: A zárkózott, visszahúzódó Bak hölgy talán éppen szürkeségével és egyszerűségével tűnik ki a tömegből. Nagy türelem és kitartó akarat kell ahhoz, hogy valaki elcsábíthassa. Nem szabad lerohanni őt, és sokszor hónapokig kell udvarolni neki, mire a szexre is kapható lesz. Csecsebecsékkel, nagy szavakkal, virágcsokrokkal nem lehet elkábítani, hiszen tárgyilagos és csak a valós érzelmeknek hisz. A bókokat hízelgésnek tartja, csak ritkán veszi komolyan. Partnere legyen egyszerű, hűséges, türelmes és szerény. Megjelenésében az ésszerűség a határozottság domináljon. A szexben nagyon türelmesnek és diszkrétnek kell lenni vele szemben, hiszen érzékisége hűvös, fel kell oldani hidegségét. Az ágyban is hajlamos állandó kontroll alatt tartani magát, így nehezen tud élvezni, sokáig kell izgatni és partnerének meg kell győznie szíve hölgyét arról, hogy komolyak a szándékai. Talán az egyetlen típus, aki még a modern világban is hajlamos arra, hogy kizárólag a házasság után éljen szexuális életet.

A BAK FÉRFI: Egyszerű és nagyszerű. Sokan kedvelik megbízhatóságáért, belső erejéért, hiszen ezeket tulajdonságokat a hölgyek igazán férfiasnak tartják. Emiatt van az, hogy több hódolója akad, mint e jegy női képviselőinek, hiszen markáns külseje miatt is könnyen elnyeri a hölgyek tetszését. Alkatát tekintve középmagas, vagy magas, nyúlánk, inas, hízásra szinte egyáltalán nem hajlamos. Arca kreol, keskeny. Az orrcimpái és a szája mellett mély barázdák, szeme körül már viszonylag fiatal korban ráncok alakulnak ki. Sorsa sokszor nehéz, küzdelmekkel teli, gyermekkorában többnyire szigor és fegyelem veszi körül. Sikereit csak magának köszönheti, és ez gyakran szimpátiát vált ki a hölgyekből. Lehet, hogy nem dúskál minden földi jóban, aki Bak férjet választ magának, de a biztonságot, a racionalitást és a hűséget megtapasztalhatja mellette. A szerelemben is kitartó, hajlamos sokáig udvarolni szíve választottjának, és szándékai többnyire komolyak. A szexben szívós, erotikája nem izzik ugyan olyan magas fokon, mint mondjuk egy Kos jegyű férfié, de tartósabb, és egyben tartalmasabb lehet. Sokáig tud szeretkezni, meg tudja tartóztatni magát, és fontos számára, hogy partnerét kielégítse. Hűséges típus, bár a kínálkozó alkalmakat kihasználja, feltéve, ha nincs éppen sokkal fontosabb dolga. Előtérbe ugyanis nem feltétlen az élvezeteket helyezi, hiszen racionális, céljai megvalósítása fontosabb számára, mint holmi futó kaland. Jó családapa, szeretteiről maximálisan gondoskodik, bár sokaknak úgy tűnik, keveset foglalkozik a gyermekeivel. Nem igaz, hogy nincsenek érzelmei, bár azokat nagyon ritkán nyilvánítja ki.

MEGHÓDÍTANI: Ami hat rá, az a kedvesség, a báj, a szerénység. Szereti a házias hölgyeket, a tisztaságot és az erkölcsösséget minden esetben szem előtt tartja. A komolytalannak tűnő partnereket kerüli, ezért meg kell őt győzni szerelmének arról, hogy szándékai tisztességesek. Nem kedveli a túl erős sminket a hölgyeken, a kirívó öltözködést és magatartást. A pletykás nőket ki nem állja. Fontos, hogy kedvese minden szempontból mértéktartó legyen. Hajlamos a melankóliára, ezért a negatív beállítottságú, örökké panaszkodó hölgyeket kerüli. A túl nagy közvetlenség, a hivalkodó, dicsekvő magatartás visszataszító számára. Fontos azonban, hogy munkáját elismerjék, áldozatait megköszönjék és józan törekvéseit támagassák. A szexben szereti, ha kedvese könnyed, alkalmazkodó és kitartó. Az ágyban is képes küzdeni, és tenni valamit azért, hogy partnere jól érezze magát, de a figyelmességet ő is elvárja cserébe. Hajlamos szeretkezni bárhol, bármilyen körülmények között, nincsenek különösebb igényei. Aki azonban meg szeretné őt hódítani, jó ha romantikus körülményeket teremt, gyertyát gyújt, hangulatos zenét varázsol a hálószobába, mert kellemesen meg tudja lepni vele partnerét. A figyelmességet nagyon élvezi, és végtelenül hálás tud lenni érte.

A Bak jegyű emberek eleve a nehézségekhez szoktak, ha partnere segít neki a küzdelemben, kitart mellette és igényeit is visszafogja, komoly, biztonságot adó társra talál benne.

 

A VIZÖNTŐ

Szerelemi szempontból is az elektromosság, az átütő erő kapcsolatos elsősorban a Vizöntő jegyével. A fordulatok, az élet ötletességen alapuló szellemi oldala, mind összefüggésbe hozhatóak e jeggyel. Hajlamos felforgatni, felfedezni, kiszámíthatatlanul tevékenykedni, különleges feladatok szolgálatába állni. Mindebből látszik, hogy a szerelemben sem lehet unalmas a Vízöntő jegyű ember, hiszen itt is a változatosságra, a romantkára hajlik. Jellemző rá, hogy első látásra szeret bele partnerébe, és valamiféle elektromos vonzalmat éreznek egymás iránt sokáig. Amilyen hirtelen ismerkedik, épp olyan hirtelen szakadhatnak meg kapcsolatai, hiszen gyakran kiszámíthatatlan, felelőtlen és érzelmei pillanatok alatt rideg racionalitásba csaphatnak át. Fontosak számára az eszmék, szereti az ismeretlent, hajlamos sok mindenbe belekóstolni, épp ezért tudása gyakran felszínes. Ha egy téma leköti figyelmét hosszútávon, abban óriási eredményeket ér el, hiszen arról az oldaláról közelíti meg a dolgokat, amely területekre egyszerű elme nem is gondol. Kapcsolataiban is csak akkor kitartó, ha egy személyben megtalálja a mélyen érző partnert a gondolkodásban szárnyaló játszótársat, és a szenvedélyes szeretőt. Igazán ötletes és mindig megújulni képes partnert az Ikrek jegyében születettek között talál, bánatát a Mérleg mellére borulva képes kipanaszkodni, akiben egyben szellemi vigasztalást is lel, házasságot pedig a nagylelkű Oroszlánnal érdemes kötnie, akitől biztatást kap és elnézi bolondságait, de nem nézi le őt ezek miatt.

A VIZÖNTŐ NŐ: Megjelenése feltűnő, de legalábbis érdekes. Kedveli a nem mindennapi ruhadarabokat, ruhatára nagyon egyéni. Termetre inkább magas, arca szép, haja vékonyszálú. Szeret szórakozni, igazán csak 25-30 éves kor körül komolyodik meg. Többnyire kevés gyermeket szül, azoknak inkább játszótársa és jó barátja, mint érzelmei által elragadtatott anyja. Szerelme tárgyáról hajlamos álmodozni, elérhetetlen férfiak, filmsztárok, ideálok után vonzódik, legalábbis fiatal korában. Hajlamos szíve választottjában felfedezni a rejtett tulajdonságokat, melyekért rajongani tud. Fontos számára, hogy felnézhessen a férfira, akit kiválaszt magának. Gyakran vonzódik művész lelkekhez, zenészekhez, repülőtisztekhez, vagy olyanokhoz akik valamilyen különleges foglalkozást űznek. Kissé misztikus beállítottságú, örökké bízik a csodákban, hajlamos kutatni ebben a témában és komoly eredményeket felmutatni. A szerelemben impulzív, de nem kitartó. Szeret ismerkedni flörtölni, sok barátja van. Partnerei gyakran a baráti körből kerülnek ki. A szex másodrendű szempont nála, hiszen elsősorban szellemi kapcsolatokra vágyik. Akiben megtalálja az ő számára ideális partnert, ahhoz sokáig vonzódik, bár kisebb civódások, szakítások tarkíthatják kapcsolatukat. A házasság számára csak egy papír, egy kellemetlen megkötés, hiszen nehezen alkalmazkodik és csak ritkán gondol a távoli jövőre. Szívesen flörtöl, de nem elsősorban a szex kedvéért, hanem azért, hogy minél több embert ismejen meg. Célja a hódítás és nem a szex, vagy a hosszú távú kapcsolat.

MEGHÓDÍTANI: Bátor, szinte vakmerő viselkedéssel, nyílt hozzáállással lehet elcsábítani e jegy női képviselőit. Kedveli a humort, a bókokat, szívesen ismerkedik utcán, rendezvényeken. Ő az, akit bárhol le lehet szólítani, nem fogja tolakodásnak venni. Kedveli az apró ajándékokat, a különcségeket. Szinte minden érdekli, ezért érdemes jó programokra csábítani. Nem szeret otthon ülni, bár időnként szüksége van a visszavonulásra, de az unalmat nem lehet megtalálni életében. Hosszútávon partnerének feltétlen kell találnia valamilyen közös szellemi elfoglaltságot, vagy témát, mert kizárólag a szex, a szerelem nem tartja össze őket sokáig. Az ágyban is fontos számára a változatosság, kedvese nem lehet unalmas szexpartner, érzelmeit és ösztöneit érdemes felfokozni minden szeretkezés előtt. Szereti, ha sokáig izgatják, simogatják, a becéző, izgató szavak különösen fel tudják villanyozni. A házassága nem telhet azzal, hogy csupán a háziasszony szerepét kell játszania, ebbe gyorsan beleun. Partnere legyen segítségére abban, hogy szíve hölgye folyamatosan elfoglalhassa magát szellemileg, hogy embertársaiért tehessen valamit, társaságba járhasson. Emellett remekül helytáll, mint családanya is.

A VIZÖNTŐ FÉRFI: Inkább magas vagy középmagas termetű, vállai szélesek, testalkata arányos. Arca kerekded, arccsontjai olykor szélesek, szeme világos színárnyalatú. Szeme sokatmondó szája gyakran keskeny. Idegrendszere sokszor gyenge, sok pihenésre van szüksége, mert nagy intenzitással veti bele magát az élet sűrűjébe. Könnyen köt ismeretségeket, mindenre nyitott, humorérzéke egyedi. A legfontosabb számára a szabadság, a kötöttségeket nem szereti. A szerelemben játékos, jól alkalmazkodik, a szexben az iramot többnyire ő diktálja. Szeretne nagystílű életet élni, de nem mindig tudja megteremteni ennek feltételeit. A szerelemben is tud racionális lenni, talán leginkább e jegy szülöttére jellemző, hogy a szívével gondolkodik és az eszével érez. Álmodozó, a realitások talajától hajlamos elrugaszkodni. A szerelmet gyakran csak kellemes szórakozásnak tekinti, a házasság fogalmától teljesen külön tudja választani. Ebből következik, hogy nem a hűség mintaképe. A megcsalás, megcsalatás számára egészen mást jelent, mint a hűtlenség. Partneréhez, érzelmeihez hű tud maradni akkor is, ha kalandokban keres vigaszt. Kacér, szeret flörtölni és a szexben is hajlamos az átlagtól eltérő viselkedésre. Excentrikus, hajlamos mindkét nem iránt vonzalmat érezni, lehetnek mazochista, vagy szadista hajlamai.

MEGHÓDÍTANI: Vonzódik az olyan hölgyekhez, akiknek viselkedésük az átlagtól eltérő, vagy valamilyen eszmét képviselnek. Rajongása nem annyira a személy iránt fejeződik ki, mint inkább egy-egy személyiség vonásnak szól. A részletek iránt hajlamos vonzalmat érezni. Egy formás láb, egy szuggesszív tekintet, elragadó kebel, előbb beindítja fantáziáját, mint maga az egyéniség, kedvese egész, együttes lénye. Aki el szeretné csábítani, jó, ha kihangsúlyozza azokat a tulajdonságait, melyekért a férfi rajong. Kedveli a jó humorú, játékos hölgyeket, akik nem veszik túl komolyan az életet. Egy kellemes parfüm, sejtelmes ruhadarab, mindig vonzalmat tud ébreszteni benne. Tartós kapcsolatot olyan hölgyekkel képes kialakítani, akik megújulni képesek, a kettőjük között lévő szellemi és érzelmi felfokozottságot meg tudják tartani. Kedvese nem lehet átlagos, örökké tevékenynek kell lennie, és párja különcségeit jól kell tolerálnia.

Fontos tehát szem előtt tartani, hogy a Vizöntő szabadság és önállóság utáni vágya nagy, a szexualitásában is különcségekre vágyik és szellemiségét is folyton frissen kell tartania ahhoz, hogy partnerével hosszútávon boldogok lehessenek.

 

A HALAK

Az örök álmodozók, a lelkileg nyitott és szolgálatkész emberek többnyire e jegy képviselői közül kerülnek ki. Együttérzése határtalan, képes azonosulni embertársaival, ezért a szerelemben a legodaadóbb partner, feltéve ha megtalája azt a társat, aki tartózkodásából ki tudja zökkenteni. Könnyen befolyásolható, sajnos gyakran rossz irányba is. Aki panaszkodik neki, azt azonnal megsajnálja, segíteni próbál rajta, időnként még akkor is, ha társa nem kérte őt erre. Segítőkészsége idegesítő fontoskodásba csaphat át, amikor gondoskodásával képes szinte megfolytani partnerét. Jogi érzéke, igazságérzete remek, ami partnerkepcsolataiban is megnyilvánul. Ha szeretteivel igazságtalanság történik a Halak mindig segítőkéz és tanácsait érdemes elfogadni. Csalódásait csak saját magának köszönheti, gyakran ugyanis túlságosan idealizálja partnerét, és beleképzel olyan tulajdonságokat, melyek nincsenek is meg benne, és ha erre rádöbben, nagyot csalódik. Tetteiben gyakran érzelmei vezérlik, vagy megérzései. Észérvekkel nehezebb őt meggyőzni, mintha valaki az érzelmeire próbál hatni. A diszharmonikus Halak típus imád szenvedni, szereti sajnáltatni magát, panaszkodásával gyakran elűzi barátait. Talál azonban hasonszőrűeket, akikkel szinte csak azért keresi a kapcsolatot, hogy néha jól kipanaszkodhassák magukat egymásnak. A szerelemben érzéki, érzelmi túlzásokra hajlamos, könnyen elcsábítható. Szex közben hajlamos teljesen azonosulni partnerével. Az érzékeny Rákkal könnyen azonos hullámhosszra tud hangolódni, a Skorpió felkorbácsolhatja erotikáját, segíthet legyőzni félénkségét, a racionalitások talajára pedig a Szűz jegyében született partnerek képesek visszarángatni az álmodozó Halak szülöttet.

A HALAK NŐ: Jóindulata határtalan. Soha nem hivalkodó ami öltözködésén, megjelenésén is látszik. Termetre inkább alacsony, gömbölyded és hízásra hajlamos. Végtagjai aránylag rövidek, bőre érzékeny. Homloka magas, szemei tipikus halszemek. A tiszta Halak típust tekintetéről azonnal fel lehet ismerni. Ajkai húsosak, ézékiek. Öltözködésében is a visszahúzódás érzékelhető, szereti az egyszerű holmikat, a pasztell színeket. Zárkózottságát fel kell oldani, hiszen a romantikát sokáig csak képzeletében éli meg, a gyakorlatban idegenkedik a szerelemtől, gyakran a szextől is. Későn érő típus. Ügyelnie kell a káros szenvedélyekre, mert legelőbb a Hal jegyében született hölgyek hajlamosak kipróbálni különböző kábító, bódítószereket, és ha szenvedélyfüggővé válnak, többnyire menthetetlenek. Az első szerelmet inkább lelki szinten éli meg, hajlamos az önmegtartóztatásra, szégyenérzetét nehéz feloldani. Képes szerelmes lenni magába a szerelem eszméjébe, a testiség sokáig kiábrándító, esetenként undorító lehet számára. Gyakran gyakorolja a plátói szerelmet. Ha magányos, nehezen képes tenni ez ellen, holott folyton vágyik a szerelemre, az ideális partnerre. Hűtlenséget csak akkor követ el, ha úgy érzi, erotikájával segíthet valakinek a boldogulásban. Ilyenkor azonban lelkiismeretfurdalásra hajlamos. Partnere szinte azonnal észreveszi, ha szíve választottja félrelépett. A csalódásokat nehezen viseli, egy-egy válás, vagy kudarc után hajlamos nemi frigiditásba menekülni.

MEGHÓDÍTANI: Nem szabad lerohanni, hiszen egy kissé félős, ijedős és könnyen elriasztható az agresszív, rámenős hozzáállással. A durva, erőszakos férfiaktól hajlamos megijedni. Kedveli azonban a dicséretet, a bókot, melyet soha nem lehet eleget ismételni, hiszen önbizalma gyenge, és ebben erősíteni kell őt. Az első alkalommal nem szabad szexuális kapcsolatot erőltetni, hiszen ezzel is el lehet üldözni. Közel kell kerülni lelkivilágához, érzelmeihez, és az sem baj, ha partnere egy kicsit sajnáltatja magát, mert a Halak jegyű hölgynek gyorsan megesik a szíve szerencsétlen felebarátain. Egy pohár pezsgő könnyen feloldja feszültségeit, szégyenlősségét. A szexuális együttlétek alkalmával prűdségét, kisebbségérzetét dicsérő szavakkal, meggyőző bókokkal lehet feloldani, és nem szabad ajtóstól rontani a házba. Intuíciója remek, így a hamis szándékot, az őszintétlenséget hamar észreveszi. Nem szabad félrelépni mellette, mert megérzi, és kisebbségérzetét táplálja. A kritikát rosszul tűri, hibáira nagyon óvatosan, diplomatikusan kell rávezetni.

A HALAK FÉRFI: Nagyon jóindulatú, lelkes, optimista, de a negatív dolgokra is fel van készülve. Érzéki és gyengéd. Alkata inkább erős, hízásra hajlamos, néha robosztus. Gyorsan kopaszodik, haja vékonyszálú. Elkényelmesedésre, pocakosodásra hajlamos, főként középkor után. Remek férj válhat belőle, hiszen segítőkész és kötelességtudó. Felelősségérzete nagy. Szívesen áldozza fel magát jó ügyek érdekében, ha pedig ilyet nem talál, családtagjainak, barátainak nyújt segítséget. Szívesen tanul, általában szorgalmával éri el sikereit. Ha horoszkópjában sok a negatív aspektus, lelki sérült, narkomániás, alkoholista válhat belőle. Hangulatember, ezért nem minden esetben kiszámítható, főleg érzelmi vonalon. Szeret utazni, jó a nyelvérzéke. Igazi mártír, gyakran vállal mások helyett felelősséget. Kényelemszerető. A szerelemben érzelmi hullámvölgyek tarkíthatják életét, hajlamos több komoly lelki válságon átesni, mire valamiféle megfontoltság is tapasztalható magánéletében. Hajlamos a hűtlenségre, de többnyire nem ő a kezdeményező. Ilyen esetben is szeret áldozat lenni. A szexben nagyon érzéki, romantikus, hajlamos szexuális fantáziálgatásokra. Amennyiben ezt ki is tudja élni, vagy partnere ki tudja hozni belőle a maximumot, tartósan boldoggá tehetik egymást. Ha házassága megromlik, még sokáig együtt él partnerével, mert nem szívesen hagyja magukra szeretteit. Többnyire kétszer házasodik, vagy két igazi komoly kapcsolata van élete során.

MEGHÓDÍTANI: Mivel nagyon érzéki, a csinos, szexepillel rendelkező hölgyek mély benyomást tesznek rá. Kedveli a kissé kihívó öltözködésű hölgyeket, lelkivilágára pedig csak szelídséggel lehet hatni. A túl rámenős, erőszakos nőktől elmenekül. Szereti ha vigasztalják, bátorítják, jó tulajdonságait nyíltan elismerik. Fontosak számára a sikerélmények. A szexben inkább passzív, alkalmazkodó típus, ezért nem árt, ha szíve hölgye kezdeményezően bátorítja őt. Emiatt érdemes kitartónak lenni a párkapcsolaton belül, ugyanis az érzelmi hullámzás talán e jegyre jellemző leginkább. Az ágyban a szokványos, kényelmes pózokat szereti, mivel a fizikai megterhelést nem nagyon bírja. Szereti a hasát, ezért a főztjével is meg tudja fogni őt kedvese, hiszen a Halak férfi igazi ínyenc. Talán az egyetlen férfitípus, aki kedvese panaszait képes végighallgatni, hajlamos eggyüttérezni vele, és ha teheti, segít megoldani problémáit. Családcentrikus, gyermekeihez erősen kötődik, apjuk helyett anyjuk tud lenni. Ha kapcsolata megromlik, mindent megtesz azért, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Titokzatoskodó, olykor nehezen kiismerhető, ezért partnerének nagyon türelmesnek kell lenni hozzá. Szeretetéhsége szinte kielégíthetetlen, emiatt érdemes nap mint nap éreztetni vele, mennyire imádja őt kedvese.

Aki az érzéki és mély lelkivilágú Halak partnere szeretne lenni, jó, ha szem előtt tartja érzékenységét, titokzatos dolgait nem firtatja, kezdeményezően és biztatóan áll hozza a kapcsolathoz. Sok sikert a szerelemben!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 64
Heti: 153
Havi: 1 717
Össz.: 445 442

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK
SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA - © 2008 - 2018 - showexpo.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vízöntő férfi meghódítása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »