SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA

AZ ELSŐ NŐI DJ. - SHOWEXPO RENDEZVÉNYIRODA - REFERENCIÁK, ÉLETÚT

  HOLLY HEART- SZERELMI VARÁZSTRÜKKÖK

SZERELMI HOROSZKÓP!  KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK  - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, - MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, - BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMELYRE  KÍVÁNCSI  VAGY!

 HOROSZKÓP ÉS A SZERELEM: RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ 

SZERZŐ: SZLIMÁK HAJNALKA

RÁK

Azok, akik bármely év, június 22.-e és július 22.-e között, a Rák jegyében látták meg a napvilágot, végtelenül érzékenyek, empátiaérzékük nagy, fantáziájuk végtelen. Gyakran a vágyba, a szerelem érzésébe szerelmesek, és ha sokáig nincs partnerük, szívesen fantáziálgatnak a szerelemrõl. Szeszélyesek, mint az idõjárás, de ez a szeszély megszokható, sõt megszerethetõ bennük. Olykor sokáig távolságtartóak, partnereik gyakran panaszkodnak, hogy évek múltán sem sikerült kiismerni õket. Elõfordulhat náluk, hogy csupán részvétbõl, együttérzésbõl vannak együtt partnerükkel. Keresik a biztos támaszt, a békés családi otthont, ahonnét szívesen elkalandoznak távoli vidékekre, hogy legyen honnét hazatérni.

A RÁK HÖLGYEK szentimentálisak és bájosak. Ha szerelmesek, készek mindent feladni partnerükért, fõleg, ha biztonságban érzik magukat. Többnyire ösztönlények, vagyis tetteiket inkább az érzelmek, mint a szigorú, hûvös racionalitás motiválja. A Rák hûséges típus, idegeneknek semmiképp nem adja ki és oda magát. Mint anya, aggódó, és gondoskodó. Hajlamos lelki eredetû betegségekre, érzékeny szerve a gyomor, és a mellek. Szereti a természetet, az állatokat, és minden olyan élõlényt, ami nem bánt. Kötelességtudó, és szeretteiért szinte mindenre képes. Kitart egy partner mellett, odaadó és jól alkalmazkodik. Könnyen meghódíthatónak tûnhet elsõ látásra, de ez nem így van. Szeret ugyanis flörtölni, csábítani, de a három méter távolságot sokáig megtartja.

MEGHÓDÍTANI leginkább, egy romantikus séta, tengerparti beszélgetés, gyertyafényes vacsora közben lehet. Eleinte tartózkodónak tûnhet, ezért fel kell oldani gátlását, szellemi és lelki szinten egyaránt. Szereti a bókokat, a már régimódinak tartott udvarlást, a virágcsokrokat és az egyéni, apró gesztusokat. Ha feloldódik, nagyon odaadó az ágyban is. Passzív, alkalmazkodó típus, akit irányítani kell, szex közben is. Ragaszkodása olykor már nyûg lehet. Gondoskodó típus, ezért nem árt, ha a férfi hagyja, hogy dédelgesse õt partnere, panaszaival pedig mindig bátran megkeresheti kedvesét. Ne legyen azonban agresszív, kemény, szíve hölgyével, mert roppant érzékeny. Ha félrelép, a Rák hölgy ezt azonnal észreveszi, hiszen együttérzése ezen a téren is megnyilvánulhat. A szexben szereti a változatosságot, sokat jelent számára a környezet. Imádja a szép fehérnemût, a selyem agyhuzatot, a pasztell színeket. Aki egy Rák nõt akar meghódítani, meg ne próbáljon, poros útszélén szeretkezni vele, vagy egy Trabant hátsó ülésén!

A RÁK FÉRFI szintén szentimentális, de ezt ritkán mutatja ki. Nehezen lehet lelkivilágához közel kerülni, többnyire szerepeket játszik, mégpedig mindenkinek olyan szerepet, amilyet az illetõ elvár tõle. Simulékony és alkalmazkodó, becsvágyó és toleráns. Nézeteit, életfilozófiáját nem adja fel, semmi áron. Kötõdik a tradíciókhoz, otthonához. A legjobb hazafi. Külföldön is szívesen képviseli hazáját. Család és otthonszeretõ. A szerelemben odaadó, de magát nem adja ki egykönnyen. Hûséges mindaddig, míg partnere fel tudja kelteni érdeklõdését a szex iránt. Szexuális aktivitása hullámzó lehet, elõfordulhat, hogy hetekig nem kíván szeretkezni, de aztán gyorsan bepótolja a mulasztást. Családjától nehezen válik meg, mamájához sokáig kötõdik, és szüleért felelõsséget érez akkor is, ha már kirepült a családi fészekbõl. Imád utazni, nagyon mozgékony. Szívesen költözik, választ egyre szebb és kellemesebb otthonokat magának.

MEGHÓDÍTANI kedvességgel, odaadással lehet. Szinte minden kedvesén múlik, hiszen szeretne elvárásainak megfelelni. A szexben fontos számára a lelki kapcsolat, a ridegséget ki nem állja. Hajlamos engedni a nõnek, hogy azt hihesse, õ irányítja a dolgokat, holott a háttérben aktívan tevékenykedik. Szereti a romantikus éjszakákat, akár hajnalig hajlamos elbeszélgetni partnerével, vagy reggelig szeretkezni, élvezni a szerelem ízét. Imádja az ínyencségeket, ezért nem árt, ha jó szakácsnõként is mellé szegõdik kedvese. A szép fehérnemû izgató számára, és a tiszta, de mégsem egyhangú hálószoba. Imádja a gyermekeit, szeretõ családapa, bár ezt nem mindig tudja megfelelõen kimutatni. Kedveli szíve hölgyén a csecsebecsket, az egyszerû, de szép ékszereket, a finom illatokat. A túl erõs sminket azonban visszataszítónak találja. Aki Rák partnert választ, készüljön fel arra, hogy békés, szeretetteljes otthont kell kialakítaniuk, a szerelem tüze csak addig lángol, amíg képes nap mint nap bókokkal elhalmozni kedvesét és hajlamos vele együtt álmodozni. Sok sikert! AZ

 

OROSZLÁN

Azok, akik július 23. és augusztus 22. Között születtek, az Oroszlán jegyében, elsõsorban magabiztosságot sugárzóak, szeretnek hódítani, szerepelni, büszkék és méltóságteljesek. Becsületesek, de csak saját mércéjük szerint. Sokat követelnek partnerüktõl, de önmagukkal szemben is komoly elvárásaik vannak. Nagyvonalúak, és segítõkészek, ami olykor becsvágyukból ered. Fontos, hogy elismerjék õket, hivatásban, szerelemben egyaránt. Az Oroszlán az örök színész, szívesen váltogatja szerepeit, de leginkább az uralkodó, a hercegnõ szerepét kedveli. A szerényebb emberek sokszor nagyképûnek érzékelik, hiszen nem hajlandó belemenni rangon aluli kapcsolatokba, és imádja a pompát, a ragyogást. Szeretnek flörtölni, a hódítás nagyon fontos számukra, ezért sokszor olyan pályát választanak, ahol kivívhatják a környezet csodálatát. Anyagi biztonságukhoz nagyon ragaszkodnak, környezetüket óvják, féltik, és minden körülmények között igyekeznek megvédeni.

AZ OROSZLÁN NÕ: Hiú, képes a tükör elõtt állni órákig, hajlamos a divatdiktátorok között is az elsõ lenni. Imádja a színes holmikat, a sminket, a csipkét, selymet, bársonyt. Halálra unja magát egy unalmas környezetben. Olykor pletykás, de csak akkor, ha már mással végképp nem tud a társaság színfoltjaként tündökölni. Mindenbõl a legjobb minõséget szereti, ékszerek közül az aranyat, köve pedig a piros rubin. Haja színét szívesen változtatja, fején koronaként kell ragyogjon frizurája. Megjelenésében képes nap mint nap megújulni. Önzõ, a szex számára a beteljesülés kell, hogy legyen, és folyton dicséretet vár partnerétõl. Bizonyos önimádat is folyton jelen kell hogy legyen a szexben, az alacsony potenciájú partnereket pedig hajlamos megalázni, ledegradálni. Olykor az erotikában is egyfajta hatalmi harcot folytat kedvesével, szívesen veszi át az irányítást. A hosszú elõjátékot nem kedveli, hiszen neki aztán nem sok gátlása van, amit fel kellene oldani.

MEGHÓDÍTANI: Óriási rózsacsokrokkal, bonbonnal, dicsõítõ szavakkal lehet meghódítani az Oroszlán hölgyeket, fontos számára minden, ami pompa, ragyogás. Szívesen jár színházba, koncertekre, szereti a nagyvonalú, gavallér férfiakat. Fontos számára a bók, még ha tisztában is van vele, hogy csak flört, játék a dicsérõ, dicsõítõ szó. Õ az örökké meghódítandó szerelmes, neki nem lehet eléget nyújtani, szinte soha semmibõl. Torkos a szexben is, ezért egyesek akár fehérmájúsággal is vádolhatják. Könnyen oldódik, és meg lehet találni a gyenge pontjait, de soha nem szabad felemlegetni! Fontos számára, hogy örökké vágyódhasson valaki után, a szerelem érzésébe, és nem feltétlen a partnerébe szerelmes. Szex közben hajlamos fantáziálgatni, és ha a partner erre alkalmas, vele is megosztani, képzelet-játékának lényegét. Díszes hálószobákba vágyik, bár hajlamos bárhol szeretkezni, ahol izgalmas körülmények között lehet. Nem szereti azonban a szegényes környezetet, a kényelmetlen szituációkat és a túl egyszerû és könnyen kiismerhetõ, unalmas partnereket. Ha valaki meg akarja hódítani, örökké meg kell újulnia a szerelemben, a hivatásban, a családfõ szerepben egyaránt. Fontos, hogy partnere tekintélyes legyen, és fel tudjon nézni a nagy, az IGAZI nõre.

AZ OROSZLÁN FÉRFI: Temperamentumos, jó humorú, mégis komoly, szereti a divatot, az eleganciát, a markáns, férfias holmikat. Hajlamos színes ruhákban pompázni, szereti az ékszereket, a feltûnõ dolgokat. A legnagyobb parfümvásárlók Oroszlán férfiak közül kerülnek ki. Imád játszani, legyen az szerencsejáték, sport, hobby, bármi, ami kockázattal jár. Fontos, hogy a nyerési esélyei meglegyenek, és persze mindig mindenben nyerjen! Sértõdékeny, de nem haragtartó. Hiúsága miatt, a kritikát nem kedveli, és ha partnere mégis kritizálja, hajlamos azonnal változtatni rossz tulajdonságain. Imád flörtölni, gyakran félre is lép, de kedvesének már nem engedi meg ugyanezt a szabadságot. Féltékeny, és birtokló. Szereti tulajdonának tekinteni a tárgyakat, az embereket egyaránt, viszont oroszlánkarmaival meg is védelmezi azt amit, vagy akit, a sajátjának érez.

MEGHÓDÍTANI: örökös dicsérõ szavakkal, hûséges, odaadó magatartással lehet. Mivel az unalmas dolgokat ki nem állja, naponta új ötletekkel, elképzelésekkel kell elõállni, szórakoztatni õt. A lassú, önmagát fel nem találó partnert hamar megunja. Fontos számára a humorérzék, a vidámság, ezért egy magába forduló, melankolikus típusnak semmi esélye nincs az Oroszlán férfinál. Többször is szerelmet kell vallani neki, mert a szenvedély, és a bók nagyon fontos számára. Elvárja, hogy kedvese legyen mindig elegáns, mintha skatulyából húzták volna ki, és részesítse elõnybe ruhatárában az élénk színeket! Aki meg akarja hódítani, próbáljon minél közelebb kerülni a szívéhez, mert ez a gyenge pontja! A szexben az alkalmazkodó típusokat kedveli, ezért át kell engedni számára az irányítást! Szíve választottja féltékenységre véletlenül se adjon okot, mert ezzel azonnal tönkreteteheti a legromantikusabb kapcsolatot is! Fontos, hogy legalább a látszata meglegyen annak, hogy õ a fõnök, az irányító, és mindezt remekül csinálja! Aki megfelelõen viselkedik egy Oroszlán partnerrel, egész biztos, hogy megbecsülést, bizalmat, és gondoskodó szeretetet kap cserébe. Sok sikert!

A SZÛZ

Azok, akik augusztus 24.-szeptember 23.-a között, a Szûz jegyében születtek, a szerelemben éppen olyan kritikusak és alaposak, mint az élet bármely területén. Józanok és mértéktartóak, és ha racionalitásukat túlzásba viszik, kötözködõvé, akadékoskodóvá is válhatnak. Nem tartoznak a kimondott szépségek közé, testi adottságaik szempontjából inkább nõiesek, még a férfi szülöttek is. Külsejükben is mértéktartóak, ezért nem szívesen hordanak színes csecsebecséket, extravagáns ruhadarabokat. A hölgyek hideg szépségek, belsõ erotikus kisugárzásuk ritkán van. Szeretik az otthonukat, és abban nagy rendet tartanak. Érzékiségükben mérsékeltek, ezért találunk sok Szûz jegyû embert, az apácák és szerzetesek között. Hajlamosak a plátói szerelemre, és abban is inkább a szellemi, mint a lelki kapcsolatot keresik. Jóindulatúak, hiszékenységüket gyakran kihasználják mások, még a szerelemben is. Hajlamosak a szorongásra, érzelmeik elfojtására, bizalmatlanságra olyankor is, amikor nem lenne okuk rá. A fényûzést nem keresik.

 A SZÛZ NÕ: Tartózkodó magatartást tanúsít, fõképp akkor, ha lehengerlõ stílussal, túlságosan rámenõsen, vagy erõszakosan közelednek hozzá. Ez nem azt jelenti, hogy udvariatlan, de kedvessége is hûvös, és távolságtartó. Nem szereti a hazugságot, egy apró füllentéssel mindent el lehet rontani nála. Hajlamos elfojtani érzelmeit, ezért nehezen meghódítható, és a testi szerelem nem az elsõ helyen áll nála egy kapcsolatban. Ha azonban a jéghegyet valaki meg tudja olvasztani, és érzékiségét hosszas elõjátékkal felforrósítja szerelme sokáig izzik. A szexben is alapos, és amikor már gátlásait leküzdötte, hajlamos minden apró mozdulatra pozitívan reagálni. Nagyon elõvigyázatos, ezért nem árt vele tisztázni a fogamzásgátlás módszereit, mielõtt ágyba viszi valaki. Arca hideg szépséget tükröz, nehezen kiismerhetõ. Szinte soha nem festi magát, vagy ha mégis, akkor lehelet vékonyan, szinte észrevehetetlenül szépíti arcát a smink. Haja többnyire egyenes, világosbarna színárnyalatú. A tisztaságra nagyon ügyel, és nem csak megjelenésében, hanem lakásában, környezetében is.

MEGHÓDÍTANI: Csak a tökéletes, pedáns, tiszta férfiakkal áll szóba, nem kedveli a parfümöket, és a kiivó öltözéket. Minden részletre kiterjed figyelme, így nagyon kiábrándító lehet számára, ha partnerének koszos a cipõje, körme. A praktikumot helyezi elõtérbe. Ha valaki meg szeretne hódítani egy Szûz hölgyet, el kell tûrnie kritikus magatartását, kötözködõ alaptermészetét, és pedantériáját. Komoly szándékát többször is be kell bizonyítania és õszintének kell lennie hozzá. A szexben nem szabad lerohannia õt az elsõ randevún, és ha végre ágyba viszi, kellemes hangulatot kell teremtenie, ahol elsõ a tisztaság, második a szerénység, és csak harmadik a vágy. A hosszas elõjátékra érdemes felkészülni, mert a hölgy sokszor nehezen oldódik, és apróságok is zavarhatják az együttlétben, hiszen passzív típus a szerelemben. Aki hosszú kapcsolatra törekszik egy Szûzzel, fogadja el, hogy szinte minden esetben a férfinak kell kezdeményeznie a szexet. A hosszú távú kapcsolat alapja nála elsõsorban a szellemiség, ezért törekedni kell a folyamatos szellemi frissességre a kapcsolatban. Hûséges típus és kitartó. Mindennél jobban fél a szégyentõl, egy esetleges válás esetén. Emiatt hajlamos sokáig rossz házasságban élni, vagy szerelem nélkül leélni évtizedeket partnerével. Ha partnere ajándékkal szeretne kedveskedik neki, szerény és praktikus dolgokkal érdemes elhalmoznia. Kerülje a vitát, a hangos szót, mert az apróságokon is képes hosszasan rágódni, és egy-egy hirtelen, durva megmozdulással az egész napjukat tönkreteheti! Hosszútávon pedig érdemes a szexualitás parazsát örökké szítani, nap mint nap kezdeményezni a testi szerelmet, mert könnyen elhidegülhetnek egymástól. A horoszkóp szerint a Szûz jegyében született hölgyekhez leginkább a Bak, Skorpió vagy Bika jegyében született férfiak illenek.

A SZÛZ FÉRFI: Visszahúzódó, szerény és mértéktartó. Nem egy kezdeményezõ típus, és ha valaki elszeretné csábítani, mindenképp meg kell adni neki az elsõ lökést, bátorítást a közeledéshez. Talán egy pillantással, egy mosollyal vagy néhány kedves szóval, de mindenképp bátorítani kell. Fontos, hogy sok dicséretet kapjon partnerétõl, de az ne legyen hamis, ne tûnjön bóknak vagy hízelgésnek, mert azonnal észreveszi, ha valaki nem õszinte hozzá. Hajlamos partnerét örökké kritizálni, mégis erõsen vágyik arra, hogy büszke lehessen partnernõjére. Bókokat, kedvességet csak akkor kap tõle partnere, ha annak valóban van alapja. Nincsenek hátsó gondolatai, szavaival ezt nap mint nap igazolja. Szereti a természetet, szívesen kirándul, és gyakran mûszaki érdeklõdésû. Széles csípõje miatt olykor nõies alkatú, bõre érzékeny és nem szereti a durva sportokat. A testszépítés ritkán a hobbyja. Igénytelen, de nem ízléstelen. Ha magányosan él, nagyon szerényen rendezi be otthonát, de elmaradhatatlan dolgai közé tartoznak a könyvek, és a mûszaki berendezések. Érzelmeit nehezen mutatja ki, ritkán hangoztatja hogy mennyire vonzódik kedveséhez, és ez végigkíséri egész életét.

MEGHÓDÍTANI: Szerénységgel, kedvességgel bájjal lehet. Ha egy nõ túlságosan hivalkodó, feltûnõen festi magát és a legújabb divat szerint öltözik, félelmet, kisebbségérzetet válthat ki belõle. A hosszú, színes, lakkozott körmöket nehezen tudja elviselni, feleslegesnek tartja, hiszen semmiféle praktikus szerepük nincs. Fontos azonban a harmónia egy hölgy öltözködésében, a tisztaság és rendezett külsõ, a meleg színek, vonzóak lehetnek egy Szûz férfi számára. A túl édes, feltûnõen erõs parfümöket sem kedveli, olykor még allergiás is rájuk. Az értelem elsõrendû szempont nála, ezért a logikus gondolkodással, a lényegretörõ kommunikációval nagy sikert lehet elérni nála. Fontos, hogy türelmes legyen a partnere, és finoman kezdeményezzen, ha erotikus aktusra kerül sor. Kedveli a hosszúra nyújtott elõjátékot, a kiszámíthatóságot. Hajlamos azonban arra, hogy gondolatai szex közben is elkalandozzanak, ezért nem árt, ha szeretkezés közben partnere beszél hozzá, kedves szavakat mormol a fülébe, és a személyes kontaktust egy pillanatra sem engedi kialudni. Mivel a Szûz férfi az egyik leghûségesebb típus, érdemes folyamatosan kezdeményezõen fellépni a szerelemben, hogy kapcsolatuk hosszútávon és minden szempontból kielégítõ legyen. A Szûz férfihoz leginkább a Bak vagy Bika jegyében született nõk illenek, de jól ki tud jönni egy Halak vagy Skorpió jegyû partnerrel is. Ha a legfontosabb szabályokat, a szerénységet, a racionalitást, a rendszerességet és a tisztaságot valaki szem elõtt tartja, egy életre szóló kapcsolatot tud kialakítani a zárkózott, de kitartó Szûzzel. Sok sikert!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 64
Heti: 149
Havi: 1 713
Össz.: 445 438

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ
SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA - © 2008 - 2018 - showexpo.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vízöntő férfi meghódítása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »