SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA

AZ ELSŐ NŐI DJ. - SHOWEXPO RENDEZVÉNYIRODA - REFERENCIÁK, ÉLETÚT

SZERELMI HOROSZKÓP!  KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK  - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, - MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, - BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMIRE  KÍVÁNCSI  VAGY!

 

 

HOLLY HEART- SZERELMI VARÁZSTRÜKKÜK

SZERZŐ: SZLIMÁK HAJNALKA

 VII. RÉSZ: NAPHOROSZKÓP ÉS A SZERELEM

 A KOS

Azok akik március 21. és április 20 között, a Kos jegyében születtek, lelkesek, bátrak - olykor felelőtlenek - lobbanékonyak. A szerelemben minden Kos aktív, kezdeményező típus, szereti a kalandot. Erős hódítási vággyal rendelkezik, keresi az izgalmakat az élet minden területén. Lobbanékony, ezért ha felbosszantják nehezen tud uralkodni magán. Gyakran egoistának tűnik, de ez csak akkor igaz, ha partnere túl erőszakosan próbálja irányítani. A szerelmi életben gyakran gátlástalan, ösztönein nehezen uralkodik. Naiv, hiszen nem gondolja át a dolgokat és ilyen esetekben könnyen kijátszhatják. Általában többször házasodik, hiszen hajlamos elhamarkodottan dönteni akkor is, ha egy hosszú távú kapcsolat kerül szóba. Sokszor türelmetlensége sodorja meggondolatlan házasságba. Általában optimista, ezért képes meglepődni, sőt méregbe gurulni, ha a dolgok nem az ő elképzelései szerint alakulnak. Fontos, hogy önbizalmát folyton növelni tudja, hódítson és meghódíttasson. Olykor csupán flörtöl, ha házasságban él, nem kell feltétlen félrelépnie ahhoz, hogy tetszeni vágyását kiélje. Megelégszik a tudattal, hogy ha ő szeretné, partnereit bármikor elcsábíthatná. Leginkább az Oroszlán jegyében születettekkel jön ki, hosszú távú kapcsolatot azonban inkább egy Mérleg jegyű társsal érdemes kialakítania. Szereti az élénk színeket, a változatosságot, a kalandokat. Fontos, hogy legalább a függetlenség látszatát fenn tudja tartani egy kapcsolaton belül. Gyakorlatias, mondhatni inkább a tettek embere. Ötleteit azonnal szereti megvalósítani. A szerelemmel kapcsolatban is lehetnek olyan érzései, hogy ha nem kaphatja meg azonnal kiszemelt partnerét, lemarad valamiről.

A KOS NŐ: Kimondottan szerelmes típus. Mindig úgy érzi, hogy halálosan szerelmes, még akkor is, ha csak néhány hétre szóló kapcsolatról van szó. Rámenős, és sokszor hevessége miatt nem tud kialakítani kapcsolatokat, hiszen a férfiak számára szokatlan, ha egy nő kezdeményez, és szinte felajánlkozik egy kis romantikára. Több kapcsolatot kipróbál élete során, hajlamos álmodozni és vágyakozni amikor magányos. Alkatilag inkább alacsony, vagy középtermetű, szülés után nehezen nyeri vissza alakját. Középkor után hízásra hajlamos, tartáshibái lehetnek. Gyakran szemüveges, vagy korán előjöhetnek az időskori szemproblémái. Örökösen féltékeny, ami abból ered, hogy úgy érzi, nem szeretik őt eléggé. Szereti a férfias megjelenésű fiúkat, akikre felnézhet, akik lelkileg és szellemileg érettebbek nála. Szeszélyes, nehezen kiismerhető. Mivel szomjas a tudásra, fontos, hogy ingerdús környezetben éljen, sok tapasztalatot gyűjthessen össze. A szexben könnyen izgul, gyorsan és többször képes élvezni. A tettek embere, és mivel szeret mindent azonnal megkapni, így a szexben sem szokta sokáig kéretni magát. Egy kis kalandra mindig kapható, csak akkor nem lép félre, ha állandó partnere változatosságot, kalandos életet biztosít számára. Gyermekszerető, de nem rajong a házimunkáért. Gyermekeit gyorsan szélnek ereszti, önállóságra neveli őket, hogy még neki is maradjon ideje a magánéletre.

MEGHÓDÍTANI: Temperamentumos, de mégsem lehengerlő stílussal lehet elkápráztatni. Szereti a jó humorú férfiakat, akik szellemi partnerek és barátok is tudnak lenni egyben. Fontos, hogy bókokat kapjon, hogy elismerjék őt minden téren. Szereti a virágcsokrokat, főként a rózsát. Sokat ad a külsőségekre, lelkileg nehezen nyílik meg. Tilos félrelépni mellette, mert ha kiderül, gyorsan kiábrándul partneréből. Romantikus, kedveli az ajándékokat, a praktikumot. Szereti az ékszereket, a változatos öltözködést. Ki nem állhatja, ha partnere két nap egymás után ugyanabba a ruhába jelenik meg. A hálószobáját hajlamos élénk színekkel berendezni, nem szereti az egyhangú ágyhuzatot, a sötétséget, fontos számára a hangulatvilágítás, a lágy zene. Lendületes és optimista, ezért képes nagyot csalódni, ha partnere félrelép, hiszen azt hiszi, csak ő létezik a világon. Kedveli az újdonságokat, a szexben is hajlamos minden varációt, hajlamos. A zodiákus szerint jellemző szerve a fej, a fül, a szemek, ezért ezek betegszenek meg a leggyakrabban. Kopaszodásra hajlamos, gyakran szemüveges. Bőre többnyire kreol, szem és hajszíne általában barna. Erősen vágyik a szeretetre, testi szerelemre. Temperamentumos, kezdeményező. Romantikus, az intelligensebb típus kedveli a régimódi udvarlást, az egyszerűbb Kos típus pedig rámenős, céljaival azonnal előhozakodik. Szereti a férfias holmikat, a farmert, az elegáns öltönyt egyaránt. Az otthonteremtés alkalmával a praktikumra törekszik. Nem kedveli a házimunkát, a kertes ház nem neki való. A szex számára gyors élvezetet jelent, képes minden előjáték nélkül a lényegre törni. Kreatív, szívesen váltogatja a különböző pozitúrákat az ágyban, hevessége csak középkor után enyhül. Gyorsan kiég, ha nem kapja meg a változatosságot kedvesétől. Nem kimondottan a hűség mintaképe.

MEGHÓDÍTANI: Szerénységgel, jó alkalmazkodó készséggel lehet elcsábítani, és hosszútávon jó kapcsolatot tartani vele. Fontos, hogy érzelmeit kimutassa és naponta dicsérje őt, aki meg szeretné tartani vele a jó kapcsolatot, és nem akarja, hogy idő előtt kialudjon a szerelem tüze. Nem érdemes gátlásosan viselkedni a társaságában, főleg az ágyban. Ha valaki sokáig kéreti magát, a Kos férfi hamar a fal felé fordul, vagy félrelép. Nem szabad féltékenynek lenni rá, és féltékenységre okot adni sem. A féltékenység és a hűtlenség azonnali válóok lehet egy Kos partner számára. Hosszútávon az érdekességgel, változatossággal, találékonysággal lehet fenntartani a kapcsolatukat. Érzékeltetni kell vele, hogy ő a világ közepe, és ebben partnerként kell mellé szegődni. Függetlenségét meg kell hagyni, lendületében megfékezni nem tanácsos.

Amennyiben a Kos kiélheti rengeteg energiáját, és szabadságát megkapja, kitartó és lelkiismeretes lesz. Érdemes tehát a fontosabb személyiségjegyeit figyelembe venni, egy esetleges házasság, vagy partnerkapcsolat során.

 A BIKA

Tudni illik a Bika jegy szülötteirõl, hogy türelmesek a végtelenségig, így a szerelemben is képesek hosszú ideig udvarolni, ha valakit kiszemeltek maguknak. Nyakas és makacs e jegy szülötte, ezért elképzeléseitõl olykor eltántoríthatatlan. Mivel szenvedélyes, a meghódított személy nem panaszkodhat az erotika terén, hiszen alapossága erre a területre is kiterjed. Nehezen meghódítható azonban a Bika. Ha neki nem tetszik valaki, akkor semmilyen trükkel nem lehet õt elcsábítani. Egyébként is nehezen izgatható fel, de ha egyszer sikerül, akkor szenvedélyeit minden szinten kiéli. Nehezen felejt, ezért, ha megsértik, nem gyakran szokott megbocsátani. Konzervatív gondolkodású, ezért nehéz a modern dolgokba ,,belevinni,,. Ragaszkodik a tradíciókhoz, olykor a szexben is, de fõként a gyermeknevelésben. A családról konkrét elképzelései vannak. Mivel szexuális életét is egy bizonyos rend alapján igyekszik élni, így partnere egy idõ után méltán panaszkodhat, hogy unalmas az ágyban. Neki magának azonban ez nem tûnik fel, és ezért nehéz megértetni vele, hogy partnerének többre lehet igénye. Ha megfelelõ szeretõre talál, szinte kielégíthetetlenné válik. Nem keresi feltétlenül a szerelmi változatosságot, emiatt hûséges hosszútávon, de partnerétõl is maximális hûséget és odaadást követel meg. Féltékeny típus, és ha kedvesét véletlenül ,,rajtakapja,, rettenetes bosszút forral ellene. Nagysokára, vagy soha nem bocsát meg.

A BIKA NÕ: Az a tipikus feleség, aki még 40 év házasság után is képes felhántorgatni férje 20 évvel azelõtti ballépéseit. Családcentrikus, és jó anya. Szereti a szép és kényelmes otthont, középkor után hízásra hajlamos, ami által erotikus vonzerejébõl jócskán veszít. Könnyen szül, általában erõs alkattal, széles csípõvel megáldott, és szintén gyakran féltékeny e jegy nõi képviselõje is. Gyermekeit anyaoroszlán módjára védi, és szeret biztonságos otthont és jövõt teremteni számukra. A szerelemben odaadó, a szexet a hosszú házasságban kötelességnek tekinti. Buja erotikával megáldott. Anyáskodó az ágyban is. Érzelmeire egyszerû bókokkal lehet hatni, a divatot csak praktikus határokig követi.

MEGHÓDÍTANI: Egyszerûséggel, magabiztossággal és praktikus dolgokkal, szinte mindent elmódszert kipróbálni. Aki meg szeretné hódítani, nem lehet unalmas, és az ágyban is folyton alkalmazkodnia kell kedveséhez. A határozottság nagyon tetszik neki, legalább is addig, amíg saját érdekeivel nem ütközik. Nem kimondottan házias típus, a gyorsan elkészíthető ételeket szereti. Konyhájának jól felszereltnek kell lennie, hogy egyáltalán főzőcskézni legyen kedve.

 

 

 

 

A KOS FÉRFI: Külsőleg az erős csontozat, a széles váll jellemző rá, középkor után pocakodásra  lehet érni nála. Nagyon meg tud hatódni, ha nem várt ajándékokkal kedveskednek neki. Fontos számára, hogy gyermekeket szülhessen, gondoskodhasson nagyobb létszámú családról, és szerettei ezt értékeljék is. Örömre és szenvedélyre vágyik, hûséges és nem ugrik bele fejjel egy kapcsolatba. Az ágyban a hosszas elõjátékot kedveli, imádja, ha becézgetik, érdemes bókokkal elhalmozni, mert nagyon hálás típus. Szereti a zenét, a képzõmûvészetet, a színek harmóniáját. Nem érdemes tehát rideg, szürke hálószobába invitálni, ahol konganak a falak, mert ilyen körülmények között nagyon nehezen oldódik. Fontos a hangulat megteremtése, és megtartása. A szexben pedig az érzékiség, a hûség és a feltétel nélküli odaadás a legfontosabb számára.

A BIKA FÉRFI: Nem kimondott szép alkat, de van benne valami vonzó, erotikus kisugárzás. Egyszerû, és nem nagyon érti a tréfát. Ha megszakad egy kapcsolata - ami többnyire nem rajta múlik - hosszas veszekedéssel, pereskedéssel válik meg feleségétõl és gyermekeitõl. Férfi létére házias típus, gyakran jobban fõz, mint a felesége. Szeret barkácsolni, kertészkedni és a hobbyját meg kell hagyni neki! Bizonyos esetekben képes - csupán kényelmi szempontok miatt -, egy megromlott házasságban, akár szexuális kapcsolat nélkül is tovább együtt élni, még évekig. Ez azért is van, mert nehezen változtat életkörülményein. Õ is, mint a Bika hölgyek, hajlamos az elkényelmesedésre, könnyen elhízik, pocakosodik, és emiatt megromolhat a házassága. Mivel nagyon nehezen hoz döntéseket, évekig is udvarolhat szerelmének, mire végre elszánja magát a házasságra. Erotikájában is lassú, a szerelmet sokáig ízlelgeti, kedvesét minden oldalról szereti megismerni és kielégíteni.

MEGHÓDÍTANI: Ha valaki kiszemel magának egy Bika partnert, végtelen türelmesnek kell lenni vele szemben, és olyan ínyencségeket érdemes fõzni számára, amire más nem képes. Nem szabad lerohanni, szexuális szempontból is, érdemes tartózkodónak mutatkozni. Az elsõ erotikus éjszakát feltétlen meg kell tervezni, ne hiányozzon a hangulatos szoba, a gyertyafény, az ízletes vacsora! Fontos, hogy partnere legyen vele mindig megértõ, és igazságos! Érdemes kerülni a vitás helyzeteket, és még csak flörtbõl sem szabad kikezdeni senkivel a társaságában! Ha sikerült meghódítani, már csak meg kell tartani a jó kapcsolatot, amihez a fent javasolt viselkedési módok továbbra is használhatóak.

A Bika jegyûekhez a legjobban a Szûz jegyû partnerek illenek, de gyakran kötnek egy életre szóló kapcsolatot Skorpiókkal vagy Mérleg jegyûekkel is. Szellemileg a Bakokkal, érzelmileg a Szûzzel jönnek ki leginkább.

 

IKREK

Az Ikrek jegyûek inkább flörtök típusok, a hódítás fontosabb náluk, mint a testiség. Jó beszédkészségükkel varázsolják el többnyire partnerüket. Nyugtalanok, és vágynak a szabadságra, az önállóságra. Ha korlátozni akarják õket, gyorsan továbbállnak. Nem kimondottan kitartóak, kivéve, ha partnerük személyes szabadságukat meghagyja, és nem rendez féltékenységi jeleneteket akkor sem, ha úgy érzi, oka lenne rá. Gyakran kiismerhetetlen ez a típus, hiszen legalább két arca van. Az egyik percben sír, a másikban nevet, rajong és gyûlöl úgy tûnik intenzíven, de rövid ideig, bár soha nem lehet tudni nála, mikor mit gondol komolyan. Hasonló a Jolly Joker figurához, inkább bohóc, nagy játékos, mint komoly, megfontolt. A játékot azonban nagyon komolyan veszi, és emiatt nem szabad önérzetében megsérteni. A szexben inkább kíváncsisága hajtja, mindent és mindenkit meg szeretne ismerni, és ha érdekes emberrel találkozik, akinek csak úgy férkõzhet a közelébe, ha intim kapcsolatba kerül vele, hát nem tántorodik vissza tõle. Gyermekeivel kapcsolatban is inkább játszópajtás, mint komoly szülõ. Nem tud szigorú lenni sem önmagához, sem másokhoz. Talán emiatt lehet, hogy anyagi helyzete is többnyire változékony, hiszen semmit nem tagad meg másoktól és szeretteitõl, ezért szinte kifolyik keze közül a pénz. Sokáig fiatalosak maradnak, többnyire nyúlánk alkatúak, így idõsebb korukra is megõrzik fittségüket. Ez a típus még hatvan éves kor után is képes kitûnõ teljesítményekre az ágyban, és szexuális frissességét sokáig megtartja. Bárhol könnyen megállják a helyüket, ahol nem vár rájuk unalom. Többnyire több házasságuk, partnerkapcsolatuk van, melyekben nagyon fontos a szellemiség is a szexualitás mellett. Ha kreatív energiáikat ki tudják használni, sokáig kitartanak egy partner mellett, feltéve, ha szabadságukat is meghagyják.

AZ IKREK NÕ: csupa báj, csupa erotika, bár ezt az adottságát nem mindig megfelelõen használja. Kedves és ravasz, mindig tudja, kinek melyik arcát kell mutatnia. Lelki konfliktusai lehetnek önmagával is, így nem csoda, ha ezt partnereire is kivetíti. Gyakran választanak férfias foglalkozást, tudósítók, kereskedõk, tolmácsok kerülnek ki e jegy nõi képviselõi közül is. Soha sem okoz problémát számukra egyszerre két szeretõt tartani, bár mindkettõt igyekeznek meggyõzni, hogy õ az igazi! Ha kitart valaki mellett, a szellemiség és a barátság kerül elõtérbe, és nem csak a szexualitás tartja együtt partnerével. Jó színész, még az ágyban is. Hajlamos a pletykálkodásra, de a komoly titkokat mégis magában tudja tartani.

MEGHÓDÍTANI: az Ikrek hölgyeket romantikus ajándékokkal, bókokkal, szófacsarással lehet, bár az anyagiak nem feltétlen fontosak számukra. Könnyen beleszeretnek mûvész lelkekbe, különleges figurákba, extravagáns egyéniségekbe. Amit ki nem állnak, az az unalom. Imádnak utazni, költözni, szórakozni. Aki Ikrek hölgyet választ partneréül, feltétlen figyelembe kell venni mindezeket, moziba, színházba hordani kedvesét, és mozgalmas életet biztosítani számára. A szexben sem állhatják ki az unalmat, folyton szükségük van a megújulásra, az emelkedett hangulatra. Hajamos a konyhában, bokorban, baldachinos ágyban egyaránt szeretkezni, kivéve az átlagos ágyat, ami gyorsan unalmassá válik. Imádja a szép fehérnemûket, a nudizmust, és minden olyan ékszert, sminket, ami az átlagtól eltérõ. Sokáig fiatalos marad, ha nem habzsolja az életet. Igazi maneken alkat, hóbortja lehet a divat, az utazás, és minden, ami a show businessel együtt jár. Szívesen kipróbálja a vele egynemû partnereket is, bár inkább kíváncsiságból, mint belsõ ösztönös kényszer miatt. Ha valami vagy valaki unalmas, azt az Ikrek azonnal faképnél hagyja.

AZ IKREK FÉRFI: szereti az olyan hölgyeket, akik csodálják, szinte csüngnek a szavain, és látszólag nehezen hódíthatók meg. Nem olyan fontos neki a finom ebéd, mint a Bikáknak, inkább a különleges ételeket, ínyencségeket szereti. Így van ezzel az ágyban is, fontos, hogy partnere ne legyen unalmas. Ha félrelép, még véletlenül sem érez lelkiismeret furdalást. Ki nem állhatja a buta és unalmas nõket, ezeket még szánalomból sem viszi az ágyába. Kimondott kalandor alkat, extravagáns, ami öltözködésében és beszédstílusában egyaránt megnyilvánulhat.

MEGHÓDÍTANI az Ikrek férfit a változatossággal lehet, illatokkal, szép fehérnemûkkel, jó beszédkészséggel. Szereti, ha partnere elkíséri szórakozni, kirándulni, és minden szituációban kapható egy kis erotikára. Szívesen rugaszkodik el a komor és unalmas valóságtól, ezért olyan partner mellett tart ki hosszútávon, aki nap mint nap képes egy kis színházat vinni az életébe.

Aki Ikrek partnert választ, készüljön fel a változatos életre, és legyen képes nap mint nap megújulni, bolondozni, mégpedig nagyon komolyan! Sok sikert hódításhoz!

.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 64
Heti: 152
Havi: 1 716
Össz.: 445 441

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: KOS, BIKA, IKREK
SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA - © 2008 - 2018 - showexpo.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vízöntő férfi meghódítása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »