SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA

AZ ELSŐ NŐI DJ. - SHOWEXPO RENDEZVÉNYIRODA - REFERENCIÁK, ÉLETÚT

 

HOLLY HEART- SZERELMI VARÁZSTRÜKKÖK

SZERELMI HOROSZKÓP!  KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK  - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, - MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, - BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMELYRE  KÍVÁNCSI  VAGY! 

 

HOROSZKÓP ÉS A SZERELEM: RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

SZERZŐ: SZLIMÁK HAJNALKA

 

A MÉRLEG

Aki abban az időszakban született, amikor a Mérleg zodiákusán vonult át a Nap, a szerelemben is az örök harmóniát keresi, kedves, olykor hízelgő, és vonzó egyéniség. Nehezen viseli a megkötöttséget, fontos számára a szabadság egy kapcsolaton belül. Igazságérzete erős, ezért örökké bírálja kapcsolatát, partnerét. Hajlamos kibillenteni a Mérleg nyelvét, hiszen ha nincs körülötte legalább egy kevés diszharmónia, nincs mit kiegyensúlyozni, ráunhat a kapcsolatra. A hódítás során udvariassági formulákat is figyelembe vesz. Az ízléstelen, primitív alakokat kerüli, bár nem mutatja ki, hogy rangon alulinak tartja őket. Kapcsolataiban fontos a szellemiség, a fantázia, igényli a vezető szerepet.

Akinek az Ascendense is Mérleg, egy percre sem szeret egyedül maradni. A környezetéhez alkalmazkodik, kellemetlen szituációkban is könnyen feltalálja magát. Kerüli a hangos szót, a veszekedést, a kényes témákról gyorsan és ügyesen eltereli a szót. A fizikai munka és a nagyobb áldozatokat követelő feladatok nem tetszenek neki. A szerelemben is így van ezzel, ha sokat kell küzdenie egy partnerért, vagy kapcsolatában sok áldozatot kell hozni a másikért, mérlegre teszi, hogy mit miért hajlandó feláldozni. Ahol örökké bizonyítania kell egy kapcsolatban, inkább továbbáll. Hosszútávon a Vízöntő, Ikrek és az Oroszlán szülöttekkel jön ki jól, de a Kos jegyűek is remek partnerei lehetnek.

A MÉRLEG NŐ: Kedves, sokszor cicás, hízelgő és diplomatikus. Nem szívesen mutatja ki, ha rajong valakiért, a gyűlöletet pedig többnyire nem ismeri. Nem haragtartó. Könnyen ráhangolódik a másik ember érzelmeire és így van ezzel az erotikával kapcsolatban is. Fontos, hogy a társa egyben publikum is legyen, akinek eljátszhatja szerepeit, és az elismerést elvárja cserébe. Kapcsolatai többnyire nem tartósak, érzelmi hullámvölgyek tarkítják életét. Szeret szórakozni, táncolni, divatdiktátor. A harmónia és a praktikum egyaránt megtalálható öltözködésében. Kedveli a művészeteket, a divatszakmát, közel áll hozzá a színpad. Környezetére igényes, lakását ízlésesen rendezi be akkor is, ha nem áll jól anyagilag. Hajlamos ruháit maga megvarrni, szereti az extravagáns holmikat. Szex közben kedveli a becézgetést, a bókokat. Szereti ha sokáig izgatják, a szerelem minden pillanatát megpróbálja élvezni. Csalódásra hajlamos, könnyen kiábrándul az olyan partnerekből, akik nem az elvárásainak megfelelőek és elhanyagolják őt. Alkatát tekintve többnyire harmonikus, arányos testfelépítésű. Erotikus kisugárzása erős, még akkor is könnyen hódít, ha alakja nem feltétlen tökéletes. Sokáig megőrzi nőiességét, szépségét, hiszen külső megjelenésére sokat ad. Szereti a divatos frizurát, a bőre nagyon szép, érzékeny és ritkán hajlamos ráncosodásra. Az erotikában talán e jegy szülötténél a legfontosabb a simogatás, az erogén zónák izgatása. Melle a szülések ellenére, sokáig rugalmas marad.

MEGHÓDÍTANI: Virággal, bonbonnal, hagyományos udvarlási formákkal, szinte mindig le lehet venni a lábáról. Komoly érzelmi támaszt tud nyújtani azoknak, akik valamilyen segítségre szorulnak, akik felett egy kicsit lehet anyáskodni. Imádja a kellemes parfümöket, az apró ajándékokat, szívességeket lelkesedve fogadja. Nagyon érzékeny, ezért soha nem szabad kényszerhelyzetekbe kergetni, zsarolni, vagy túl rámenősen udvarolni neki. Az erőszakot, a durvaságot ki nem állja, a férfi akit szívébe zár, szelíd és humoros kell hogy legyen. Meg kell adni számára a szereplés lehetőségét, ezért érdemes táncos - zenés szórakozóhelyekre vinni, vagy színházba invitálni. A partnerében az egyenrangú másik felet keresi, aki ki tudja egészíteni őt. A segítséget, a közös munkát mindig szívesen fogadja, olykor el is várja. Őszinte, és őszinteséget vár cserébe. A hazugság számára azonnal a kapcsolat végét jelentheti, hiszen optimizmusa határtalan, és partnerében a tökéletességet látja. Ha ezt a képet lerombolja benne kedvese, azonnal képes minden érzelmi függőséget megszakítani. Nem szabad tehát erőszakosan viselkedni vele, félrevezetni, és unalmas hétköznapokat teremteni életében. A szexben passzív, alkalmazkodó típus, egy jó partner azonban maximális odaadásra késztetheti. Neveltetésétől függetlenül diszkréten szégyenlős, amit ez első együttlét alkalmával nem könnyű feloldani.

A MÉRLEG FÉRFI: Többnyire világos bőrű és szemű, haja dús és nem hajlamos a kopaszodásra. Szeret öltözködni, az elegancia fontos számára, akár farmerban, akár öltönyben jár. Középtermetű, vagy inkább magas. A szerelemben is az egyensúlyt keresi, hajlamos azonban egyszerre két vasat tartani a tűzben. Otthonára igényes, kedveli a tágas lakásokat, a nagy teret. Gyakran művészi hajlammal rendelkezik, remek a ritmusérzéke. Szívesen játszik a színekkel, formákkal. Bizonyos önimádat is jellemző lehet rá - ami a férfiaknál elég szokatlan -, és elvárja, hogy környezete elismerje őt. A férfiasságot nem a vakmerőség jelenti számára, a verekedést, veszekedést kerüli. A harc számára elfogadhatatlan, partnereit inkább észérvekkel győzi meg igazáról. Sértődékenysége érzékenységéből fakad, de nem haragtartó. A fizikai munka nem neki való. Romantikus, nem rámenős, kedves és előzékeny. A legudvariasabb férfiak Mérleg jegyűek, diplomáciai érzékük remek. Csak akkor hajlamos a hazugságra, vagy dolgok elhallgatására, ha úgy érzi, hogy a másik embernek fájdalmat okozna a kegyetlen igazság kimondásával. A szexben könnyed, nem feltétlen a vad erotika megtestesítője. Az ágyban szelíd és kedves. Érzelmeinek magas hőfokon kell izzani, hogy jó szerető legyen. A változatosságot kedveli, és ha ezt nem kapja meg partnerétől, hajlamos házon kívül keresni vigaszt. Ha félrelép, ügyel rá, hogy kedvese soha ne tudja meg. Diszkrét, a szex tabu számára, ezért nem szívesen beszéli ki a hálószobatitkokat. Rangon aluli partnerekkel nem áll szóba, aki neki nem tetszik, nem tudja elcsábítani őt. Fontos számára a meleg otthon, a biztonság utáni vágya erős. Sokat jelent a barátság egy kapcsolaton belül, a szellemiség és az azonos érdeklődési kör. Az érzelmi hullámzás jellemző lehet rá, egy kapcsolaton belül is.

MEGHÓDÍTANI: Kedvességgel, sok türelemmel, és a ragaszkodás kimutatásával szinte mindent el lehet érni nála. Igényli, hogy sokszor kimondja kedvese, hogy szereti őt, és cselekedeteivel is alátámassza ezt. Ha partnere nem dicséri örökké, úgy érezheti, hogy elhidegült tőle. Ki nem állja a hisztis nőket, akik problémáikkal traktálják. Szereti a kellemes megjelenésű, extravagáns hölgyeket. Örül, ha partnerére felnézhet, büszke lehet rá tulajdonságai miatt. Nagyon érzékeny, ezért nem szabad túl rámenősen hódítani, vagy az első randevú alkalmával lefeküdni vele. Személyes szabadságát meg kell hagyni, és nagyon megértőnek kell lenni vele szembe. Nem árt, ha kedvese naponta érdeklődik munkája iránt, és sikereinek együtt örülnek. Szereti a kényelmet, ezért még véletlenül sem szabad semmilyen fizikai munkát ráerőszakolni. A ház körüli teendőket inkább szakemberre érdemes bízni, mert a Mérleg férfi ha nagynehezen megcsinálja is az úgymond férfimunkákat, sok köszönet nem lesz benne. A szex minden pillanatában alkalmazkodni kell hozzá, és folyamatosan hatni érzékiségére. Teste minden porcikájával élvezni szeretné az együttlétet, ezért a simogatás, a masszázs, a kényeztetés nem maradhat el. Az ágyban a becézgetés, az erotikus párbeszéd nagyon izgató lehet számára. Cserébe gyengédséget és odaadást ad. Tilos számonkérően faggatni, hogy hol járt és mit csinált, hiszen ha partnere kedvesen megkérdezi tőle, hogy s mint telt a napja, úgyis szívesen mesél sikerélményeiről. A féltékenységet meggyanúsításként fogja fel, a bizalmatlansággal könnyen el lehet üldözni. A praktikus megoldások híve, ezért a tehetetlenséggel, ügyetlenséggel és lassúsággal ki lehet üldözni a világból.

A Mérleg tehát a legérzékenyebb jegyek egyike, ha azonban megfelelő partnerre talál, képes meghódítani a világot. Amennyiben erotikus ösztöneit ki tudja élni, karrierjében is a maximumot tudja nyújtani. Talán nem véletlen, hogy a Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, ez erotika, a harmónia és a befogadás, az anyaság megtestesítője.

 

A SKORPIÓ

A legaktívabb emberek többnyire a Skorpió jegy szülöttei közül kerülnek ki. Testben, lélekben egyaránt impulzív, ösztönvilága erős, intuitív képességei jók. Az ügyesség és az akaratosság egyaránt dominál e jegynél, a szerelemben pedig az erős vágyélet és szenvedélyesség motiválja. A féltékenység és a bosszúvágy rontja meg kapcsolatai nagy részét. Hajlamos túlértékelni önmagát, lobbanékony és élvezet hajhász. Az élet kihívás számára, ezért igyekszik helytállni minden szempontból. Ha valakit feltétel nélkül elfogad, megvédelmezi és minden helyzetben melléáll. Nehezen kiismerhető, sokszor több évtized ismeretség után is képes meglepetéseket okozni. Bátorsága sokszor a vakmerőséggel határos, szinte keresi a kihívásokat, a veszélyeket. Kapcsolataiban kitartó, kivéve ha büszkeségében sorozatosan megsértik. Álmodozásra hajlamos, ha érzelmeit kénytelen elfojtani, fantáziájával pótolja azt. Ha sok kudarc éri, zárkózottá, önmarcangolóvá válhat. Ingerlékenysége jó és rossz irányba egyaránt megnyilvánul. Önmagát nehezen adja ki, de másokból könnyen kiszedi a titkokat. Karrierjének meg kell felelni ambícióinak, különben csapong az életben és keresi a titokzatos feladatokat, melyek megoldásra várnak. A gyengébb, határozatlan egyénekre akaratát könnyen rákényszeríti, még akkor is, ha erősebb vagy magasabb pozíciójú emberekről van szó. Leginkább a Rák jegyben születettekkel jön ki hosszútávon, kalandjait azonban inkább a Halakkal osztja meg. Egy Bika jegyű társsal jól kiegészíthetik egymást.

A SKORPIÓ NŐ: Kétarcú démon, hiszen nagyon szenvedélyes abban az esetben, ha hódítani szeretne, vagy meghódíttatni. Aki nem szimpatikus, azzal azonban nagyon rideg, kritikus és élcelődő tud lenni. Amennyiben családja van, szerettei fontosabbak számára, mint saját maga, ezért képes a kedvükért feláldozni önmagát. Okosabb és ügyesebb, talpraesettebb, mint nőtársai, egyszerre tud odaadó feleség és emancipált nő lenni. Gyermekkori kudarcait sokáig dédelgeti. Hajlamos a végletességre, a kapcsolataiban is rajong, vagy gyűlöl. Fellépése határozott, férfias. Nem feltétlen alakjával, szépségével éri el sikereit a másik nemnél, inkább erotikus kisugárzásával hat rájuk. Öltözködésében a praktikum dominál, a kényelmetlen viseleteket akkor is kerüli, ha azok a legújabb divat szerint tetszetősek. Arcuk gyakran markáns, mégis nőies. Alkatra a széles váll, a közép és az alacsony termet jellemző rá. Szemei sokszor fényesek, szinte világítanak, tekintetével villámokat képes szórni. Leigázni lehetetlen, a függőséget csak ideig óráig tűri. A házasságban ő horja a nadrágot, irányít és uralkodik. Ha élethelyzete belekényszeríti a függőségbe, örökösen lázad, civódik, bár sokszor csak önmagával. Nem szívesen mutatja ki, ha szenved, még akkor sem, ha belső kínjai felemésztik energiái nagy részét. Hajlamos megjátszani az erős, határozott nőt, akinek semmi baja nem lehet, bár belülről gyakran emészti önmagát. Nem egy sírós-rívós típus, elfojtott érzelmei sajnos betegségek formájában is megjelenhetnek. A titokzatos dolgok, egyben a titkos kapcsolatok vonzzák, hajlamos félrelépni, hiszen hódítási vágyát nap mint nap ki kell élnie. Ha szexualitását nem tudja kiélni, gyakran vállal fel valamilyen társadalmi pozíciót, végez kutatómunkát, vagy titokzatos dolgokkal, okkultizmussal, parakutatással foglalkozik.

MEGHÓDÍTANI: Aki veszi a lapot, melyet a Skorpió hölgy oszt neki, azonnal sikereket érhet el nála. Az ő esetében talán a leginkább érvényes az a gondolat, hogy a férfi kiválasztja a nőt, aki kiválasztotta őt. Gyorsan kapcsolatot tud teremteni, és nem kéreti magát ha egy kis szexről van szó. Érzelmileg, testileg egyaránt odaadó, partnerének csak fel kell hívnia magára valamivel a figyelmet. Az átlagos férfiakat ugyanis inkább kerüli. Fontos számára a szép férfitest, az erotikus kisugárzás, a férfias megjelenés. A nyugodt légkör, az ingerszegény környezet, a pipogya fráterek elriasszák. Meghódítható azonban különleges szituációkban is, és szereti ha kedvesét valamilyen titokzatosság veszi körül. Érdemes hagyni, hogy a szexben ő irányítson. Fontos számára, hogy birtokolhassa párját és ezért elismerést kapjon. Hiúságát nem szabad letörni, dicsérni viszont csak akkor érdemes, ha kiérdemelte, mert a csupán udvariasságból fakadó bókok sértődésre ösztönözhetik. Kritizálni tilos, mert hibáit nehezen viseli el mondván, ő nagyon jól ismeri rossz tulajdonságait, felesleges még a fejéhez is vagdosni azokat. Féltékenységre sem szabad okot adni, mert ilyen esetben a bosszú szinte biztos, hogy nem marad el.

A SKORPIÓ FÉRFI: A legszenvedélyesebb típus. Hajlamos társát a tulajdonának tekinteni, de ez egyben azt is jelenti, hogy gondoskodással veszi körül. Alkatát tekintve középtermetű, arca markáns orra sokszor nagy. Nem tartozik a legelegánsabb férfiak közé, előtérbe ugyanis a kényelmet és nem a divatot helyezi. Középkor után hízásra, pocakosodásra hajlamos, szívesen hord bajuszt vagy szakállat. Tekintete szúrós, szemöldöke gyakran sűrű és bozontos. Vágyainak nehezen tud ellenállni, a szerelemben a szenvedély és az erotika vezérli. A szexben hajlamos mindent kipróbálni, ösztönösen megérzi, hogy társának mire van szüksége. Azonosulni tud partnerével, kitalálja a legtitkosabb, legintimebb gondolatait is. Gyakran bizalmatlan, féltékeny és kedvesét birtokolni akarja minden téren. Amennyiben nehéz sorsú, kapcsolataiban sokszor csalódott, hajlamos lehet a szexualitás másik végletébe átesni, önmegtartóztató, önmarcangoló életet élni. A szerzetesi élet sem áll messze tőle, ilyen esetben a szexuális energiáját a szellemi energiák szolgálatába állítja. Szereti a kényelmet, de meg is tesz mindent, hogy megteremtse azt. Szerettei érdekeiért a végsőkig küzd, védelmezi családtagjait és megteremti számukra a biztonságot. A látszatmegoldások nem elégítik ki, így egy megromlott kapcsolatban nehezen, vagy egyáltalán nem tud tartósan élni.

MEGHÓDÍTANI: Nem szabad rámenősnek lenni a Skorpió férfival szemben, meg kell engedni neki, hogy ő hódítsa meg partnerét. Nagyon tartózkodóan sem szabad viselkedni vele, bár hajlamos nagyon hosszú ideig udvarolni szíve hölgyének. A szexis megjelenést kedveli. Szinte minden esetben, tekintetével azonnal levetkőzteti kiszemelt partnerét. Kiszámíthatatlanságát tolerálni kell tudni, igazi nőnek, családanyának és remek szeretőnek kell lenni mellette. A szexben nap mint nap meg kell tudni újulni mellette, hiszen az egyhangú, unalmas partnereket nem kedveli. Nem szabad megsérteni hiúságában, a kritikát nehezen tűri. A féltékenységet nehezen tolerálja, nevetségesnek tartja. Úgy érzi neki mindent szabad, de partnerének maximális hűséget kell tanúsítania vele szemben. Lehet, hogy nem a leghűségesebb szerető, de ő a legjobb barát, és amit partnere az egyik oldalon veszíthet, a másik részről sokszorosan megkapja. Nem szabad átneveléssel, büntetésekkel zsarolással próbálkoznia, annak aki békésen és sokáig szeretne együtt élni e jegy szülöttével. Nem érdemes magára haragítani senkinek egy Skorpió férfit, hiszen bosszúvágya sokáig hajtja. Az aktív kikapcsolódás levezeti fölösleges energiáit, ezért érdemes közös sportolásra csábítani, mozgalmas életet biztosítani számára.

Amennyiben a Skorpió jegyében születettek bizonyos mértékig függetlenek maradhatnak, hiúságukat nem sértik meg és kedvesük hajlamos együtt álmodozni vele, akkor megbízható, szilárd és biztonságos kapcsolatra számíthatnak.

 

A NYILAS

Legjellemzőbb tulajdonságai az optimizmus, a nyíltság és a békeszeretet. A diszharmonikus Nyilas hajlamos túlzásokba átcsapni az élet minden területén, minden lében kanál, hazárdőr. Ezek a tulajdonságok a szerelemben és a tartós kapcsolataiban is megnyilvánulnak. Szeret másokon segíteni, belső kényszer hajtja, hogy jobbá tegye az emberek életét. Szinte mindig vidám, ezért nagyon kellemes partner. Nagyvonalúságára gyakran ráfázik. Ő az, aki válás esetén hajlamos a volt házastársára hagyni mindent, kerüli a pereskedést, a vitát. Diplomatikus. Minden érdekli, ami nem unalmas, ami rendkívüli és gondolkodásra készteti. Már gyermekkorában hajlamos elhatározni életfeladatait, és ezeket következetesen teljesíti. Igényes. Magas célokat tűz ki maga elé, melyeket nem minden esetben ér el, ezért idősebb korára toleránsabbá válik, feladja álmait. Kapcsolataiban is nagyon válogatós, ha azonban rátalál az igazira kitartó és céltudatos. Nem viseli el, ha becsapják, nehezen tűri az igazságtalanságot és ezen hajlamos sokat filozofálgatni. Az unalmas hétköznapokat, az átlagos partnereket nem kedveli, kalandvágya folyton hajtja. Szereti a kockázatos vállakozásokat, önállóságát meg kell hagyni. Nem szereti ha gyámkodnak fölötte, befolyásolják vagy mindenáron befolyásolni akarják. Kedveli a még nála is rámenősebb és vakmerőbb Kos jegyű partnereket, a nagylelkű Oroszlánokat és szívesen köti össze életét az izgalmas Ikrekkel.

A NYILAS NŐ: Kedveli a nagy feladatokat, akár a karrierjéről akár a magánéletéről legyen szó. Az ideális férfit nehezen találja meg, mert igényei nagyok, válogatós és fontos számára a magasabb értelmi szint. Olyan partnert keres, akivel együtt küzdhetnek nemes célokért, aki játszótársa is egyben. Alkatra inkább magas, hosszú combokkal és sportos külsővel rendelkezik. Fiatal korában sportol és ez meglátszik alakján. A kor előrehaladtával elkényelmesedésre hajlamos, gyakran elhízik, húsa tésztássá válik, vizesedésre hajlamos. Arca többnyire szögletes, pirospozsgás, idősebb korban kikerekedik. Szeme barna vagy szürke, haja vékony szálú, gyermekkorban világos, de később besötétedik. Szereti az állatokat, főleg a lovakat és a kutyákat. Természetkedvelő, inkább a kertes ház való neki, mint a szűk panel. A szerelem komoly játék számára, minden egyes kapcsolat egy-egy kihívás, ahol igyekszik a maximumot nyújtani. Az ő esetében a féltékenység valóban féltést jelent, hiszen nem az önzés ami elsősorban motiválja, nem a kisajátítási vágy, hanem az aggodalom, hogy kedvesének valami baja történhet ha nem vigyáz rá örökké. Családtagjait is félti, óvja és gondoskodik róluk. A szexben tüzes, intuitív, könnyen kitalálja partnere legtitkosabb vágyait és jól alkalmazkodik. Kedveli a rámenős, de nem agresszív férfiakat, akikre fel tud nézni, és erotikájukban a romantika és a belső tűz egyaránt érvényesül.

MEGHÓDÍTANI: Szereti az izgalmas, nem mindennapi figurákat, ezért nem szabad általánosságokkal untatni. A virágot imádja, de érdemes inkább cserepes növényekkel kedveskedni neki, mert sajnálja a növényeket levágni, halálra ítélni. Kedveli a színvonalas szórakozási lehetőségeket, a kirándulást műemlékek megtekintésével egybekötve. Nem egy otthonülő típus, szeret jönni-menni, folyton tanulni, tapasztalni szeretne. A kényelem elsőrendű szempont nála, ezt figyelembe kell venni partnerének. Romantikus, kedveli a kellemes vacsorákat, az ínyencségeket, az édességet. Táncolni, mozogni főként fiatalkorában szeret, középkor után inkább a kényelmesebb szórakozási formákat keresi. Nem híve a nagy családnak, többnyire egy vagy két gyermeket szül, és azoknak mindent képes megadni. Erkölcsi érzéke jó, a hátsó szándékot azonnal észreveszi. Mielőtt szexuális kapcsolatba kerül valakivel, szeret két kört futni, kihangsúlyozva, hogy ő a tisztességes nők közé tartozik. Nem szabad tehát lerohanni, amikor pedig ez első együttlétre sor kerül romantikus körülményeket érdemes teremteni számára. A szexben aktív, kedveli a rövid előjátékot, és a heves udvarlást, tetszésnyilvánítást az ágyban. Hajlamos szexuális túlzásokra, igényli a rendszeres szexet. Szeretkezés után feldobott hangulatba kerül, szeret beszélgetni éjszakába nyúlóan.

A NYILAS FÉRFI: Kalandor természet, legalább is ifjúkorában. A szerelem minden formáját kipróbálja, kapcsolatteremtő képessége remek. Jó humorával, diplomáciai érzékével is hódít. Alkatra rendszerint magas, hosszú lábakkal és derékkal, sportos alkattal rendelkezik. Középkor után hajlamos a kopaszodásra és a pocakodásra. Szemszíne inkább világos árnyalatú, szürke vagy világosbarna. Bölcselkedő filozofikus alkat, szereti ha kedvese egyben vitapartnere is tud lenni. Családcentrikus, de ha korlátozzák szabadságában, inkább elválik. Gyakran ismerkedik összejöveteleken, klubokban, sport közben. Fontos számára a hódítás, a sikerélmények adják a hajtóerőt életéhez. A kudarcok csak rövid időre törik le. A szerelem, az érzékiség szinte mindig jelen kell legyen életében, kalandok nélkül befele fordulóvá válhat. Fiatal korában lobbanékonyabb, hajlamos hirtelen megharagudni másokra, de nem haragtartó.

MEGHÓDÍTANI: Szereti a lelkesedő, kedves és magabiztos hölgyeket. Az elegancia fontos számára, a hanyag külsejű, ápolatlan nők elriasszák. Szeret kommunikálni, kedveli a bőbeszédű, gyors felfogású hölgyeket. Imádja a hasát, az ínyencségeket, ezért a jó koszttal könnyen befolyásolni lehet, bár önmagában csak a főztjével nem tudja megfogni őt senki. A szexben rámenős, de ezt nagyon kedvesen és udvariasan csinálja. Hajlamos nagyon rövid ismeretség után is ágyba vinni partnerét, és elhalmozza minden földi jóval. Viszonozni illik azonban kedvességét, a szerelem tüzét pedig folyamatosan szítani kell, mert gyorsan alábbhagy az első fellángolás. A dicséretet és az elismerést minden szinten igényli. Az ágyban alkalmazkodni kell hozzá, rendszeres szexre van szüksége, kedvese pedig mindig készen kell álljon egy játékos szexcsatára. Kedveli a kellemes zenét, a rockot is hiszen ritmusérzéke remek. Szeret táncolni, de nem feltétlen exibicionizmusa miatt - mint esetleg más jegyek szülöttei -, hanem a ritmus, a zene extázisa varázsolja őt el. Szereti ha kedvesére büszke lehet, ha felnézhet rá, és maximálisan támogatni tudják egymást mindenben. Ki nem állhatja az unalmas embereket, a megalkuvókat. Nem szabad azonban őt becsapni, a féltékenységet, a bizalmatlanságot nehezen viseli, képes hisztizni, felháborodni, ha meggyanúsítják. Szeret társaságba járni és partnerét szívesen elviszi a barátai közé. Egyes esetekben hazárdjátékossá válhat, ilyenkor partnerének tiszteletbe kell tartani hobbyját, és ha nem akarja, hogy féje elcsavarogjon, otthonában kénytelen egy kis kártyabarlangot berendezni. Érdemes nyelveket tanulni annak, aki a Nyilas tartós partnere szeretne lenni, mert utazó hajlamú, sokszor bejárja a világ legtávolabbi részeit is.

Amennyiben valaki képes elég nagy teret és szabadságot adni egy Nyilas partnernek és szellemiségében, hobbyjában támogatja, remek barátra, kitűnő szövetégesre talál benne.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 88
Heti: 594
Havi: 1 923
Össz.: 440 097

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: MÉRLEG SKORPIO, NYILAS
SZLIMÁK HAJNALKA HONLAPJA - © 2008 - 2018 - showexpo.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vízöntő férfi meghódítása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »